Met de Patrol naar beneden op 4x4 cursus
© 2012 Joep. All rights reserved.

Testosteron boost!

Het was een zeldzame zomerse zondag. Heerlijk om de hele dag bezweet in de auto te zitten. Maar hoe vet was dat!? Op het terrein van crossmotorclub Oss hebben we tijdens onze 4x4 cursus mogen chekken of ons Patrol monster ook over tanden beschikt. Conclusie; zeker en vast.

Nog nooit hadden we het 4wheel drive pookje aangeraakt, laat staan dat we in lage gearing wel eens een dertig meter hoge helling hadden opgeblaft. Maar na een dag ploeteren op modderige heuvels, schuin rijden en slootjes pakken, was de helling des doods echt aan de beurt.

We moesten het opnemen tegen een volledig getunede Landrover Defender en aantal gelikte Landcruisers. In z'n 1 naar beneden…. Een aanloopje… en dan vol in z’n 2 alles geven!! Een directe testosteron boost voor elke man en vrouw. Onze auto hield goed stand tussen zijn Aziatische broertjes. Alleen de Defender moest omhoog gesleept worden.

dsc_0352
dsc_0365
dsc_0369
dsc_0381
dsc_0400
dsc_0408
guus1
NextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnail

2 Comments

  1. Gerd Langen

    Heb je voorbereiding gelezen maar kon voor de rest niets vinden. Hopelijk genieten jullie met volle teugen en doen de bloemetjes het goed.
    Knuffel

  2. Ruud

    Dankzij de bloemetjes wordt je relatie kleurijk.