dsc_0017
© 2012 Joep. All rights reserved.

Ruitjes of bloemtjes

“Ku@Ver#Grr$%%!!! Wie heef  dit klote idee bedacht??”. Het kon natuurlijk niet goed blijven gaan. Wij zijn  al 3 maanden ruzievrij aan het klussen, maar vandaag was het oorlog. Bij het bekleden van de binnenkant van de lades met hippe plakfolie. Een idee van Ilse. De spanningsboog was al goed opgebouwd omdat we al weken in twijfel waren over het patroontje van de folie; ruitjes of bloemetjes. Nooit geweten dat decoreren je relatie zo onder druk kan zetten.

Het resultaat mag er echter wezen! De plakfolie is slechts het kersje op de taart. Al maanden werkt Johnny met ons aan de inbouw van de auto. Johnny had ons al gewaarschuwd dat het zwaar ging worden ‘perfectionistisch en linker handen gaat zeer moeilijk samen’.  Maar wat een kluskoning is die gozer. De inbouw is niet kapot te krijgen. Ongeveer de helft van de  Utrechtse heuvelrug  kon in onze achterbak verwerkt worden. Het ziet er naar onze maatstaven zeer professioneel uit!

dsc_0072
dsc_0018
dsc_0017
dsc_0163
dsc_0286
dsc_0301
NextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnail

2 Comments

  1. Matthijs

    Mooi zeg! Keep us updated, het zijn nu al mooie verhalen.
    Thias

  2. Andries en Nel

    We zijn benieuwd naar jullie belevenissen