© 2012 Ilse. All rights reserved.

Een heerlijke start

2012-09-06-10-32-40

Na 2 weken reizen komen we langzaam los van thuis. Eindelijk ruimte in ons hoofd om de radiostilte te verbreken. We blikken terug op een fantastische start van onze reis. We genieten nog dagelijks na van een warm en onvergetelijk afscheid. Wat een te gekke lading kaarten, kado's, stiekeme briefjes tussen de kleding, lieve geluksattributen en als klapper de geweldige bengaalse vuren bij het wegrijden. Nogmaals willen we iedereen hier super voor bedanken!

De eerste dagen van onze 'wereldreis' bezochten we Phillipsdorp Best en het pitoreske stadje Geleen. Een voormalige mijnstad onder de rook van chemieconcern DSM.  Hier liet TNT 2 dagen niets van zich horen om vervolgens alsnog onze langbeloofde bandencompressorpomp langs te brengen. De reis kon beginnen!

Na Keulen en Ingolstadt werd Salzburg onze eerste serieze stop. Champagne leek ons hier op z'n plaats. Der heimat von der Mozart! Een tikkeltje stijve maar vooral sjieke stad die, tot onze verassing, veel geheimen herbergt. Wij blijken een talent te hebben voor het ontdekken van spannende straatjes, folklorische steegjes en adembenemende uitzichten. Ook hebben we een talent voor het vergeten van essentiele zaken, zoals bvv je fotocamera. Maar dit smaakte hoe dan ook naar meer en dus werd er koers gezet richting Wenen....

2012-09-06-10-05-04
2012-09-06-10-32-40
20120903_191303
20120907_143125
dsc_9184
dsc_9190
dsc_9227
dsc_9280
dscf1123
NextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnail

5 Comments

 1. Bob

  Ha Joep en Ilse! Wat gaat de tijd snel he… al meer dan 2 weken onderweg! Ben benieuwd naar alle mooie en spannende verhalen, komt vast. Hier is de herfst inmiddels aangebroken: koud en regenachtig weer.

  De vrijgezellen dag met Perry was bere-mooi… wadlopen (lees: 11 kilometer door het slijk) was zwaar maar mooi. Kortom, mooi weekend. Over 2 weken de bruiloft, JC Azrael is present… je wordt gemist Joep ;-)

  Nou, veel plezier!

  x Bob

 2. Eefke

  Lieve Joep en ils!
  Leuk jullie avontuur te volgen!
  Ben ook benieuwd hoe het ‘daarboven’ slaapt ;-)
  Liefs

 3. Karen

  Ha Ilse en Joep,

  leuk jullie eerste verhalen te lezen. Geniet van de tijd en de ruimte die jullie hebben. Al is ruimte misschien niet helemaal het goede woord als je het over jullie slaaplek hebt.

  Veel liefs en X,

  Karen

 4. Mijp

  En, slaapt het lekker daar boven????

 5. Annemarie Boogaard

  Hallo Ilse en Joep,

  Wat leuk om jullie eerste foto’s en verhaal van jullie begonnen reis te zien en te lezen. Heel veel plezier en geniet ervan! Liefs Annemarie