Petronas Towers
© 2013 Ilse. All rights reserved.

Familie Langen op Rijst…

Vol verwachting staan we in de vroege morgen in zomerjurkje en korte broek zwetend op KL Sentral op vader en moeder Langen te wachten. Natuurlijk kan Joep zijn plas niet ophouden en moet hij NU naar het toilet! Ik jaag hem richting toilet “opschieten dan, ze kunnen elk moment uit de gate komen! Speed-plassen en terugrennen richting gate!”. Maar nee hoor op het ‘moment suprême’ staat Joep nog gezellig uit te druppelen. Een blik op de lege bagageband doet vermoeden dat we ze gemist hebben. Maar dan horen we een luid, bekend moeder- gilletje achter ons, daar zijn ze dan! Vader Ruud heeft het zweet al op z’n voorhoofd staan, poeh wat een overgang van ijskoud NL naar oververhit Maleisië!

Wij zijn nog helemaal in extase over de schoonheid van KL na smerig India. Mensen die je aankijken als ze tegen je praten en zelfs lachen. Schone straten, schone toiletten. Supermarkten waar alles te koop is, wow! Vol energie verkennen we samen KL. Charlotte huppelt letterlijk de stad door, zo blij als ze is haar kinderen weer bij zich te hebben. Ruud is minstens zo blij en blijft maar op drankjes en etentjes trakteren. Het feest gaat helemaal los als broertje Tim en schone zus Maartje een dag later aankomen met zuurkool, worst en Nederlandse kaas! Wat zijn we stiekem gelukkig met dat waar we gewend aan zijn.

Tim en Maartje hadden het reisschema al gemaild. Dat gaf ons “shanti shanti-brein” gelegenheid om  mentaal om  te schakelen. Het zorgvuldig geplande  reisschema gaat van bijzondere oerjungle tot traditionele theeplantages. We zijn duidelijk niet meer gewend aan dit tempo van reizen en uitgeven.  In krap een week draaien we ons maandbudget  er doorheen. Incidentele financiële injecties van die pappa en die mamma houden ons toch op de been. Het ontbreekt ons deze 2 weken werkelijk aan niets en we pikken dankbaar een graantje mee van alle luxe en weelde.  Werkelijk niets? Ok, we missen ons witte monster. Die mogen we na 3 dagen havenbullshit gelukkig weer in onze armen sluiten.

dsc_0001
dsc_0035
dsc_0031
dsc_0020
dsc_0001_0
dsc_0035_0
dsc_0040
dsc_0052_0
dsc_0064
dsc_0103
dsc_0118
dsc_0163
dsc_0211
dsc_0363
dsc_0373
dsc_0405
dsc_0415
dsc_0431
dsc_0459
img_3922
dsc_0016
dsc_0035_1
dsc_0045
dsc_0066
dsc_0079
dsc_0087
dsc_0119
dsc_0212
dsc_0217
dsc_0218
dsc_0286
dsc_0290
dsc_0297
dsc_0298
dsc_0305
dsc_0318
dsc_0337
NextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnail

One Comment

  1. charlotte

    wat heb ik genoten van deze reis met zijn allen en wat was ik blij om te zien dat het jullie zo goed gaat.
    Geniet van jullie laatste lootjes en wij verheugen ons op het weerzien.
    Liefs en knuffels,
    Charlotte